Frakt & Returer

Din rätt att avbryta
Det kan, av någon anledning, annullera beställningen inom 6 timmar efter köpet, innan varorna faktiskt levererats och få pengarna tillbaka.

Annulleringen av en order måste göras skriftligen, med angivande av ordernummer. Detta kan skickas via e-post kundtjänst.

Om varorna har redan sänts före uppsägningen, vänligen returnera varorna till oss i ursprungligt skick inom 14 dagar efter mottagandet.

Signatur krävs
En underskrift krävs vid leverans av din beställning. Om ingen finns på leveransadressen, gör du inte ta emot. För att begära produkten, måste du plocka upp objektet vid leverans företag inom en tidsfrist som anges på kortet kvar på din plats när du missade första gången leveransen.

frakt
kate spade utlopp ger världsomspännande fri frakt på beställningar över två objekt, vi använder oss av International Express Service till alla internationella leveranser. Det tar ca 7-15 dagar att leverera hemma i hela världen utan fraktkostnad. Förseningar kan inträffa under månaderna september till mars på grund av den höga efterfrågan och tung belastning på posttjänster och seder. Vi är inte ansvariga för förlust eller skada på din beställning i transit. Detta ansvar förs vidare till dig så snart vi levererar din beställning över till rederiet. Internationella order kan bli föremål för importskatter / arbetsuppgifter. För mer information, kontakta din lokala tullmyndighet. Dessa avgifter tas ut till mottagaren av paketet och inte betalas av Kate utlopp svärd.

Din rätt att avbryta
Om du vill annullera ordern, måste du maila oss omedelbart. 25% avbokningsavgift gäller. De flesta beställningar skickas inom 1-2 dagar från beställningsdatum. Skeppas order kan inte avbrytas.

Din rätt att återvända
I den osannolika händelsen av fabrikationsfel, skulle vi byta ut / reparera produkterna utan kostnad för kunden. Returnera en vara måste du maila oss och informera oss om orsaken. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner. Varorna ska returneras inom åtta dagar från mottagandet och innehåller helt nya förpackningar och etiketter. Vi kreditera ditt ursprungliga betalningsmetod, exklusive 30% utsättning / skatt eller US $ 50 returavgift. Alla fraktkostnader i samband med att skicka tillbaka varan bärs av konsumenten.

Din rätt att utbyta
För att byta en produkt måste du maila oss och informera oss om orsaken. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner. Varor kan bytas inom 8 dagar efter mottagandet, förutsatt att de är oanvända och i ursprungligt skick med alla förpackningar och etiketter. När de återvänder ett objekt för ett utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner tydligt. Alla kostnader i samband med utbyte av varor som har ansvaret för konsumenten.

Det rekommenderas att använda spårbar leverans, eftersom vi inte kommer att ansvara för eventuella förlorade paket. För utländska order kan denna process ta upp till 30 dagar.

Back
Mode solglasögon och glasögon & Sportglasögon för Man kvinnor Barn
Copyright ©2020 www.gracefulgrowingtogether.org Powered by Mode solglasögon och glasögon & Sportglasögon för Man kvinnor Barn